Stageleerbedrijf

Op Rafael staan we open voor het begeleiden van studenten van verschillende beroepsopleidingen. Wij bieden studenten een zeer rijke leeromgeving aan waar veel te leren valt over het ZML-onderwijs.
We bieden onderwijs in de ruimste zin van het woord. We leren de leerlingen om zich op alle gebieden te ontwikkelen en zorgen dat ze zich later zo goed en zelfstandig mogelijk kunnen redden in de samenleving.

Wij zoeken studenten die affiniteit hebben met onze doelgroep. Studenten die flexibel en creatief zijn in denken en handelen, die stevig in hun schoenen staan en klaar zijn voor de speciale leerlingen die onze school rijk is.

Op Rafael kunnen studenten vanuit de volgende opleidingen bij ons stage lopen:
 Studenten van MBO
–   Onderwijsassistent
–   Helpende Zorg & Welzijn
–   Sport en Bewegen
Studenten van HBO opleidingen die aansluiten bij ons onderwijs
*  Studenten van de PABO

Daarnaast bieden wij, wanneer mogelijk, snuffelstages, VMBO-stages en oriëntatie bezoeken.

Bij interesse: mail je cv en motivatie naar Eline Vernooij-Sorgedrager, stage@rafaelschool.nl en je ontvangt van ons een uitnodiging voor een stage-sollicitatiegesprek op locatie.