BSO

vriendjes

Als school hebben wij de zorg op ons genomen om uw kind na schooltijd ook op te (laten) vangen. Dit doen wij door een samenwerking met Vriendjes en Amerpoort. Zij verzorgen samen de buitenschoolse opvang (BSO). De BSO is open op alle dagen en is tevens toegankelijk voor de kinderen uit de Reinaerdegroepen Roze en Zwaan. Op woensdag wordt op dit moment vanaf 12.15 uur middagopvang aangeboden. Bij voldoende belangstelling van ouders die een hele dag opvang willen, komt de woensdagochtend erbij.

De BSO is gevestigd in het pand aan de Bontekoelaan. Kinderen van het Attleeplantsoen worden na schooltijd door de BSO leidster opgehaald in een Stint, een elektrische bolderkar. Aangekomen op de Bontekoelaan begeven zij zich naar het lokaal van Vriendjes achterin de school. Dit lokaal is helemaal ingericht om te spelen, eten en ontspannen met elkaar. Om 18.15 uur gaat de BSO dicht en kunnen ouders hun kind ophalen.

Hoewel de BSO vooral staat voor ontspanning, moeten medewerkers natuurlijk wel opgeleid zijn om met ‘onze’ kinderen te werken en hen de aandacht te geven die nodig is. Fleur, Karin, Nathalia en Rianne zijn daarom opgeleid door Amerpoort, en ontvangen waar nodig begeleiding van deze organisatie. Een orthopedagoog van Amerpoort kijkt mee als zich lastige situaties voordoen, of de groepsdynamiek extra aandacht vraagt.

Ouders die meer informatie willen hebben over de BSO, of een keer willen komen kijken, kunnen contact opnemen met Vriendjes op telefoonnummer 030-2513379 of via email op utrecht@vriendjes.nl

Vriendjes BV                                Tel: 030-251 33 79
Koningsweg 226                          Gsm: 06- 45861631